Loading...

Upoznaj Hrvatsku: Uspjeh profesionalnih agritura agencije Travelana

05.12.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zahvaljujući projektu, sezonu 2013. završili smo s 13 agrikulturnih grupa iz Novog Zelanda, Australije, Francuske, Švedske, Danske, Slovačke i Švicarske, kažu u turističkoj agenciji Travelana

Projekt Upoznaj Hrvatsku pokrenut je 2010. godine kao zajednički projekt Ministarstva turizma i Udruge hrvatskih putničkih agencija.  S ciljem razvoja poslovanja i turističke ponude Hrvatske projektu se tijekom godina pridružilo više od pedesetak članova UHPA-e, a ove godine projekt je istaknut na stranicama Europske komisije kao jedan od rijetkih primjera dobre prakse europskog turizma. Kako bismo obilježili priznanje Europske komisije, ali i potaknuli daljnje usavršavanje zaposlenika naših agencija i inovativnost u turističkoj ponudi redovno ćemo donositi iskustva naših članova, koji sudjeluju u projektu.

Travelana, turistička agencija iz Rijeke, pridružila se projektu s ciljem razvoja ponude profesionalne agriture i hortikulture:

„Nakon što smo saznali za projekt Upoznaj Hrvatsku, shvatili smo kako bi nam mogao poslužiti u djelomičnom profiliranju agencije. Naši ciljevi su bili profesionalne agriture i hortikulture. Na kraju nam je prošlo desetak programa, a zahvaljujući projektu, sezonu 2013. završili smo s 13 agrikulturnih grupa iz Novog Zelanda, Australije, Francuske, Švedske, Danske, Slovačke i  Švicarske.

Ističemo, ovaj projekt nam je veoma pomogao u profiliranju našeg grupnog odjela i naravno, namjeravamo ga razvijati i dalje.“

Inače, uskoro izlazi nova brošura Upoznaj Hrvatsku na hrvatskom i engleskom jeziku koja sadržava 193 turistička programa naših agencija.

 

Vaši komentari