Loading...

Upoznaj Hrvatsku: Vlak kroz konavoske vinograde Gulliverov bestseller

16.01.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Izlet predstavlja vinare i tradicijske obrte s područja Konavala, a s vremenom je nagrađivan te je postao jedan od zaštitnih znakova dubrovačke turističke agencije Gulliver travel

Projekt Upoznaj Hrvatsku pokrenut je prije više od tri godine te je zbog njega zaživio znatan broj turističkih programa orijentiranih na turizam posebnih interesa. Jedan takav program je poludnevni izlet "Turističkim vlakom kroz konavoske vinograde" kojeg je osmislila turistička agencija Gulliver travel u suradnji s udrugom Agroturizam Konavle.

Prvi izlet organiziran je u svibnju 2011. i predstavljao je novost u turističkoj ponudi dubrovačkog kraja zbog povezivanja i predstavljanja ponude vinara i tradicijskih obrta Konavala na originalan način, vožnjom turističkim vlakom. S vremenom, 'kao dokaz kvalitete i uspješnosti izlet je postao jedan od naših bestsellera i jedan od naših zaštitnih znakova', ističu u dubrovačkoj agenciji.

Gulliver travel se u projekt Upoznaj Hrvatsku uključio 2010. i 2011. godine, a na taj korak su se odlučili jer, kako kažu, u  poslovanju posebnu pažnju poklanjaju konstantnom praćenju trendova, te sukladno tome i kreiranju široke palete novih i diferenciranih turističkih proizvoda, odnosno programa.

Podsjetimo, projekt Upoznaj Hrvatsku prošle, 2013. godine, Europska komisija je na svojim stranicama istaknula kao jedan od dvadeset primjera dobre prakse razvoja turizma na području EU. Tada se na uhpa.hr počelo s objavljivanjem primjera programa naših agencija nastalih u sklopu projekta, a ista praksa nastavlja se u 2014. godini. UHPA će u tekućoj godini intenzivno raditi i na projektu Razvoja destinacijskih menadžment kompanije te preporučamo svakodnevno praćenje informacija o radu UHPA-e na uhpa.hr i društvenim mrežama gdje će biti objavljivane sve relevantne informacije.

 

Vaši komentari