Loading...

Uspješno održane radionice u Rijeci, Zagrebu i Splitu

22.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na radionicama je sudjelovalo više od 140 predstavnika turističkih agencija

U sklopu projekta Stručno osposobljavanje za primjenu sustava upravljanja društveno odgovornim poslovanjem (DOP) s ciljem održivog poslovanja turističkih agencija održane su radionice u Rijeci (12.10.), Zagrebu (13.10.)  i Splitu (15.11.).

Radionice su se odnosile na upoznavanje sudionika sa zakonskim okvirima i zahtjevima, sustavima i alatima koji će pomoći u planiranju i upravljanju društveno odgovornog poslovanja.

Cilj je bio kroz predavanja i vježbe upoznati djelatnike turističkih agencija kako unaprijediti poslovanje oko poreznih obveza turističkih agencija u suvremenom konkurentnom poslovanju agencija.

Sveukupno je na radionicama sudjelovalo preko 140 predstavnika turističkih agencija. Rezultati anketa pokazuju kako su ove radionice i predavači ocijenjeni visokim ocjenama, uz pohvale za rad i organizaciju samih radionica.

Predavačice Miljenka Cutvarić mr.sc. (HZRIF) i Dunja Šarić dipl.iur. (HZRIF), vrhunske stručnjakinje iz područja računovodstva i financija, govorile su o pravilnom obračunavanju porezne obveze, PDV-u i posebnom postupku oporezivanja, primjeni Frankfurtskih tablica i primjera iz prakse Zakona o zaštiti potrošača, Računovodstvenoj politici u turizmu i dr.

  
 
Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.
 

Izvor i foto: UHPA

Vaši komentari