Loading...

Uvođenje Travelifea u još četiri zemlje

12.11.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Svjetskoj inicijativi održivog poslovanja pridružilo se 75 turoperatora i turističkih agencija iz Grčke, Latvije, Poljske i Hrvatske

Grčka, Latvija, Poljska i Hrvatska četiri su nove zemlje u kojima se provodi certifikacija održivog poslovanja Travelife za turoperatore i turističke agencije.

Tijekom listopada 2013. više od 100 predstavnika turoperatora i turističkih agencija sudjelovalo je na dvodnevnom treningu održanom u Zagrebu, Rigi, Varšavi i Ateni. Travelife trening o implementaciji održivosti i principa društveno odgovornog poslovanja organiziran je u suradnji s nacionalnim udrugama u turizmu za 75 novih turoperatora i turističkih agencija. Predavanja je održao Chris Thompson koji je među vodećim konzultantima na području održivog turizma i društveno odgovornog poslovanja.

Edukacija je održana u okviru projekta „CSR Tour“, nositelja Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), koja je za realizaciju projekta osigurala financijska sredstva kroz Program za cjeloživotno učenje Europske unije.

Polaznici su dvodnevne tečajeve ocijenili visokim ocjenama.

„Sve pohvale za organizaciju seminara! Odličan seminar i to ponajviše zbog: - svakodnevnih situacija i pitanja s kojima se suočavamo - izvrsnog predavača koji odlično poznaje materiju i ima golemo iskustvo u radu s ljudima na području edukacije“, Ranko Filipović, PerfectMeetings.hr (Hrvatska).

"Tečaj je bio vrlo sažet i predavač je svaku sekundu predavanja kvalitetno iskoristio kako bi predstavio održivost u turizmu. Sudjelovanje u radnim skupinama omogućilo nam je procjenu vlastitog znanja, kao i razmjenu mišljenja i razvoj partnerstva. Po završetku tečaja, namjeravam u poslovanje uvesti sve naučene metode i prijedloge jer vjerujem da oni mogu imati isključivo pozitivan efekt“, Jenny Liagka, Cosmoroes Travel Services  (Grčka).

„Naš ured iz praktičnih razloga već provodi većinu načela praksi održivosti predloženih na seminaru. Svakako vrijedi istražiti nove mogućnosti koje nudi Travelife“,  Leva Keiša, Latvia Tours (Latvija).

 

Vaši komentari