Loading...

Uz ulaganja od preko 12,5 milijuna eura, Jadranka hoteli u 2012. ostvarili dobit

06.05.2013
Lošinj Hotels & Villas hotel Aurora by Jadranka hoteli d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Iako je tijekom 2012. godine samo u obnovu Vitality Hotela Punta uloženo preko 12,5 milijuna eura, a zbog radova hotel nije primao goste sve do 10. lipnja, Jadranka hoteli d.o.o. završili su 2012. u plusu od 5,9 milijuna kuna. Za 2013. u planu je novi ciklus investicija u obnovu hotela Bellevue u malološinjskoj uvali Čikat, te nadogradnje Vitality Zone hotela Punta u Velom Lošnju.

Već dugi niz godina Jadranka hoteli d.o.o. stabilno posluju, kontinuirano ulažu u obnavljanje i podizanje kvalitete svojih smještajnih kapacitete, u razvitak i poboljšanje usluga hotela te u svoje zaposlenike. U 2013. godini očekuje se porast broja noćenja za 12%, tj. prodanih soba za 15%. Ujedno, 2013. donosi i novi ciklus planiranih ulaganja koje ukupno iznose oko 20 milijuna eura.

Radovi na rekonstrukciji hotela Bellevue planiraju se na jesen. Hotel Bellevue, biser zone Čikat smješten je u gustoj borovoj šumi uz samo more, a cilj je ovaj hotel s tri zvjezdice repozicionirati te njegovu uslugu podići na visoke četiri zvjezdice. Postoji mogućnost dogradnje na krovu, ali kako će se zbog povećanja kategorije morati povećavati veličina soba, ni dogradnjom se neće povećavati smještajni kapaciteti. Hotel će imati wellnes zonu i kongresnu dvoranu.
 
Novoobnovljeni Vitality Hotel Punta u Velom Lošinju, na jesen će dobit proširenu luksuznu Vitality i wellness zonu te vanjske bazene u čiju će obnovu biti uloženo preko 5 milijuna eura.
 
U tijeku su i ulaganja u interijer i ponudu dva ugostiteljska objekta na atraktivnim lokacijama, restorane Borik i Lanterna, koji će u novom izdanju dočekati ovosezonske goste. Vrijednost ove investicije iznosi oko 700,000 eura.
 
Izuzev velikih poslovnih ulaganja, hoteli Aurora, Vespera i Punta svojim gostima će pripremiti miomirisnu dobrodošlicu. Za svaki od hotela je  aromaterapeutkinja Anamarija Pažin Morović osmislila miomirisni brend, mješavinu eteričnih ulja od lokalnog bilja koji podupiru doživljaj Lošinja.
 
Mirisna nota ujedno će biti i glavni sastojak Vitality Essence, prirodne kozmetike domaće proizvodnje, koja će gostima biti dostupna u sobama. Wellness Hotel Aurora iznenadit će novim, jedinstvnim konceptom SlowSPA wellnessa koji uz posebno osmišljene tretmane autohtonim prirodnim sastojcima, omogućuje potpuno uživanje, opuštanje i regeneraciju.
 
Povrh toga, Lošinj će ove godine gostima biti još bliže. Za luksuzno uživanje u odmoru i izbjegavanju gužvi na prometnicama, Lošinj Hotels & Villas svojim gostima pružaju mogućnost aviotaxi usluga. Avion Beechcraft King Air C90B može prevesti 7 putnika, a letovi se organiziraju na upit kako iz domaćih tako i inozemnih zračnih luka. Uvođenjem direktnog letka, otvaraju se nove mogućnosti razvoja luksuznog turizma na Lošinju.
 
«U ovom trenutku možemo biti vrlo zadovoljni s ostvarenim investicijskim planovima. Unazad četiri godine uspješno smo obnovili i repozicionirali hotele Sunčane uvale – Wellness Hotel Auroru i Family Hotel Vesperu, te prošle godine otvorili jedinstvni Vitality Hotel Punta u Velom Lošinju. Investicija se
pokazala kao izuzetno dobra i neophodna odluka jer su gosti pozdravili svako novo ulagnje. Povrh toga, odlična suradnja s lokalnom zajednicom i TZ Malog Lošinja omogućuje nam da zajedničkim snagama Lošinj, kao odredište, postane jedinstveni brend na turističkoj karti Hrvatske. Upravo iz prije navedenih razloga, započinjemo još jedan zahtjevan ciklus investicija te vjerujemo da će 2013. donijeti odlične poslovne rezultate.», izjavio je predsjednik Uprave Jadranka hotela, Damir Mlacović.
 
Jadranka hoteli d.o.o. kontinuirano ulažu i u svoje djelatnike te bilježe porast zaposlenih. Također se kontinuirano ulaže i u marketinške aktivnosti kako lokalno, tako i na emitivnim tržištima kako bi se stvorila svijest o Lošinju kao otoku za odmor i zdravlje te o hotelima iz grupacije Lošinj Hotels & Villas kao odličnim domaćinima koji stavljaju u središte pozornosti potrebe suvremenih gostiju.

 

Vaši komentari