Loading...

VERN' djeluje kroz dvije ustanove - Veleučilište i Sveučilište

02.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Osnivanje Sveučilišta u sklopu VERN'ove obrazovne grupacije otvara nove mogućnosti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske ove godine u srpnju izdalo je suglasnost za osnivanje nove institucije te će tako obrazovna grupacija VERN' djelovati kroz dvije ustanove, Veleučilište i Sveučilište, a obje će biti dio integriranog sustava VERN'a.

Osnivanje Sveučilišta u sklopu VERN'ove obrazovne grupacije otvara nove mogućnosti za sve studente i profesore – od novih obrazovnih perspektiva i stjecanja najviših akademskih stupnjeva, pa do intenziviranja istraživačkog rada i punog ostvarenja znanstveno-istraživačkih potencijala.

Također, od ove jeseni započinju predavanja studentima preddiplomskog smjera Poslovne ekonomije na novoosnovanom Sveučilištu VERN' u suradnji i pod mentorstvom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

U narednom razdoblju, Sveučilište VERN' planira izvođenje tri preddiplomska smjera: Cyber komunikacije i znanost o mreži, Internet stvari i Transmedijska dramaturgija koja su već dobila pozitivnu akreditacijsku preporuku Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Više informacija možete pronaći ovdje

 

Izvor i fotografija: VERN'
 

Vaši komentari