Loading...

VIDEO Naut Kusters: Hrvatsku uvijek ističem kao primjer održivog turizma

21.11.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

„Hrvatska je jedna od najnaprednijih zemalja na području implementacije alata održivog turizma te se održivost uzima veoma ozbiljno što će, vjerujem, biti prepoznato i na tržištu“, kazao je direktor ECEAT-a

Naut Kusters, direktor Europskog centra za ekološki turizam i agroturizam (ECEAT), koji upravlja Travelifeom za turističke agencije, sudjelovao je na drugom Svjetskom kongresu predsjednika udruga turističkih agencija u Zagrebu te je za uhpa.hr kazao da  Hrvatsku uvijek ističe kao pozitivan primjer održivog turizma što je, smatra, iskaz dubokog poštivanja prema destinaciji.

„Hrvatska je jedna od najnaprednijih zemalja na području implementacije alata održivog turizma te se održivost uzima veoma ozbiljno što će, vjerujem, biti prepoznato i na tržištu“, kazao je Kusters.

Podsjetimo, Travelife je vodeća inicijativa za osposobljavanje, upravljanje i certificiranje turističkih tvrtki koje su posvećene održivom razvoju. Inicijativu u Hrvatskoj provodi UHPA, u sklopu projekta financiranog sredstvima Programa za cjeloživotno učenje EU, Ministarstva turizma i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Prezentacija:

Sustainability and the role of Travel associationsThe Travelife example

Vaši komentari