Loading...

Vinska kušaonica i prezentacija istarskih vinara

23.02.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zagreb će ugostiti istarske vinare 01.03.2018. godine

Nakon uspješne prezentacije peljeških vinara u Zagrebu početkom veljače, iz udruge Vinoljupci najavljuju novo vinsko druženje koje će se održati u četvrtak, 1. ožujka, s početkom od 18 sati u restoranu Klub književnika u Zagrebu.

Zagreb će tako ugostiti istarske vinare koji će, zajedno sa okupljenim vinoljupcima, dobrim raspoloženjem i još boljom kapljicom pokušati otjerati zimu. „Nakon što je naša prva ovogodišnja vinska kušaonica oborila sve rekorde posjećenosti, nadamo se nastavku u jednako dobroj atmosferi. Istarska vina i vinari omiljeni su među zagrebačkom vinskom publikom, stoga očekujemo još veći broj ljubitelja vina koji će zajedno s nama prkositi dvoznamenkastim minusima i prizivati proljeće uživajući u mirisima i okusima Istre.“ – najavila je Irena Lučić, glavna organizatorica projekta, te napomenula kako se na manifestaciji očekuje sudjelovanje osam do deset vinara. Kušaonica je organizirana uz podršku udruge Vinistra.

Osim prilike za degustaciju vina po popularnim cijenama, posjetitelji će imati priliku upoznati vinare, saznati više o izloženim vinskim etiketama te uživati u živoj glazbenoj kulisi uz slasne zalogaje. Naglasak je, naravno, na prepoznatljivim i autohtonim sortama Istre – malvaziji istarskoj, teranu i muškatu momjanskom.

Više o događanju pronađite ovdje ili www.vinoljupci.com.hr.

Izvor: Vinoljupci - udruga

Foto: UHPA

 

Vaši komentari