Loading...

Virtualna šetnja kroz Valamarove objekte

19.09.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sve će biti moguće zahvaljujući 360-stupanjskoj vizualizaciji i to za svaki objekt koji je u Valamar grupaciji www.valamar.hr

Najveća hotelska kuća u Hrvatskoj, Valamar hoteli i ljetovališta, predstavila je 360-stupanjske fotografije svojih objekata duž jadranske obale. Kako bi bila u skladu s modernim trendovima u svijetu fotografije, tvrtka Valamar lansirala je vizualizaciju objekata u 360° na svojim stranicama www.valamar.com.

Time je brojnim gostima omogućila još kvalitetniji uvid u ponudu hotela i apartmana prilikom odabira idealnog godišnjeg odmora. Pomoću ovog novog sadržaja na Valamarovim stranicama, objekti su dobili najrealniji izgled koji današnja moderna fotografija može prenijeti. Putem 360-stupanjskog preglednika svi zainteresirani mogu vidjeti izgled recepcije, lobby bara, sobe, restorana ili pogleda na more. U samo par klikova, gosti se mogu zamisliti u sobi Valamar Club Tamarisa u Poreču, u opuštenoj atmosferi wellnessa hotela Valamar Lacroma Dubrovnik, na terasi Valamar Dubrovnik Presidenta uživajući u prekrasnom pogledu ili na plaži Hotel & Casa Valamar Sanfiora - najveće Valamarove investicije u ovoj godini.

S obzirom da gosti u turizmu ipak najviše koriste online usluge za dobivanje željenih informacija, kvalitetno predstavljanje ponude na web stranicama je izrazito bitno. Upravo zbog toga, Valamar je ovime omogućio svojim gostima da prvi kontakt s odabranim hotelom ili apartmanom ostvare kroz vrhunski panoramski doživljaj.  

izvor: Valamar PR

Vaši komentari