Loading...

Virtuoso Travel nagradio Calvados Club u Las Vegasu

14.08.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Američko udruženje organizatora luksuznih putovanja nagradilo je Calvados Club u kategoriji "Best on-site partner" u konkurenciji agencija specijaliziranih za luksuzna putovanja

Američko udruženje organizatora luksuznih putovanja Virtuoso Travel proglasilo je splitsku turističku agenciju i redovnu članicu UHPA-e Calvados Club Luxury Travel najboljom DMC agencijom u kategoriji Best on-site partner i to u oštroj konkurenciji agencija specijaliziranih za luksuzna putovanja iz Francuske, Italije, Novog Zelanda i Vijetnama.

Nagradu je preuzela direktorica prodaje i marketinga Željka Muštra na svečanoj dodjeli u Las Vegasu, istaknuvši pritom da će agencija i dalje ustrajati u kreiranju čarobnih iskustva za svoje klijente širom svijeta.  

Virtuoso je mreža najboljih američkih turističkih agencija za luksuzna putovanja s više od 20 tisuća savjetnika po svijetu i godišnjim prometom većim od 26,4 milijarde američkih dolara. Njihova mreža uključuje više od 1.800 partnera među kojima vrhunske hotele i odmarališta, touroperatore, avioprijevoznike i druge, a glavni im je cilj klijentima ponuditi detaljno isplanirana i nezaboravna putovanja.

 

Izvor: HTZ,  Foto: Calvados Club Luxury Travel

Vaši komentari