Loading...

Vision One - nova mreža mobilnih aplikacija za kontinentalnu Hrvatsku

22.02.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj projekta je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske

U Hrvatskoj obrtničkoj komori predstavljen je 18. veljače 2017. projekt umrežavanja turističke ponude kontinentalne Hrvatske pod nazivom Vision One.

Radi se o mreži mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa te je pomoću nje moguće pronaći brojne sadržaje. U izborniku se nalaze vijesti, manifestacije, smještaj, gastro i turistička ponuda, znamenitosti, suvenirnica, brošure itd. Kroz aplikaciju je lansirana i platforma koja potiče potrošnju domaćih proizvoda i usluga kroz model ''Zelena kuća'' te se po prvi puta na jednom mjestu objedinjuju usluge kontinentalnih OPG-ova.

Cilj projekta Vision turizam i Vision One mobilnih aplikacija je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske, a započela je suradnja sa sedam županija središnje Hrvatske (Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Karlovačka i Međimurska). Plan je u ovoj godini obuhvatiti i sedam preostalih županija kontinentalne Hrvatske.

Na predstavljanju projekta posebno su predstavljene turističke zajednice Zagrebačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije koje su među prvima prepoznale značaj projekta i dale mu potporu.

Više informacija možete pronaći ovdje

Izvor: TZ Krapinsko-zagorske županije

 

Vaši komentari