Loading...

Vitality Hotel Punta – novi, turistički biser Kvarnera

15.06.2012
Lošinj Hotels & Villas hotel Aurora by Jadranka hoteli d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Obnovljeni biser turističke ponude Velog Lošinja – Vitality Hotel Punta 4* – otvorio je 7.6.2012. svoja vrata prvim gostima. Grupacija Lošinj Hotels & Villas time nadopunjuju svoj portfelj s još jednim, trećim u nizu, posebno pozicioniranim hotelom sa 4 zvjezdice.

 

7. lipnja, prvim je gostima svoja vrata otvorio novo uređeni Vitality Hotel Punta u čiju je obnovu, dokategorizaciju i repozicioniranje uloženo preko 12 milijuna eura. Novi hotel, poseban po svom atraktivnom položaju u oazi ljekovite, miomirisne prirode, osmišljen je kao idealno mjesto za opuštanje od stresa te revitaliziranje duha i tijela kroz sinergiju jedinstvene prirodne i gastronomske, wellness i sportske ponude.

Hotel raspolaže s 219 prostranih, moderno opremljenih, udobnih soba i 16 apartmana s pogledom na more i stoljetnu borovu šumu. Od posebno osmišljenih sadržaja, Vitality Zona gostima nudi paletu aktivnosti namijenjenih uživanju i postizanju osobnog zadovoljstva kroz relaksaciju duha i tijela. Sinergija tijela i prirode postiže se kroz programe body tehnike patentirane od strane vrhunskih sportskih stručnjaka PBS Centra sportske izvrsnosti iz Zagreba. Ljekovito, miomirisno otočko bilje koristi se u aromaterapeutskim i wellness tretmanima, a gosti mogu sudjelovati i u edukativnim aromateraputskim radionicama Studia Laurus, pod vodstvom Ana Marije Pažin. Vitality Zona gostu nudi dodatno opuštanje kroz kompleks unutarnjih i vanjskih bazena s morskom vodom, sauna, jacuzzija i relax prostora, ali i u open-air fitnessu te umjetnoj stijeni za penjanje na otvorenom. Liječnička ordinacija i stomatološki studio također su na raspolaganju.

Gastronomska ponuda u kojoj obiluju najkvalitetnije otočke namirnice nadopunjuje vitality koncept i pruža dodatno iskustvo i doživljaj Lošinja. Gostu se pruža uživanje u cjelovitim obrocima pripremljenim po tradicionalnim recepturama, kao i posebno osmišljena zdrava jela razvijena u suradnji sa stručnjacima iz Makronove. Bogatstvo okusa i mirisa dolazi i iz prostranih vrtova Hotela gdje se uzgaja aromatično i ljekovito bilje, sastavni dio otočke kuhinje. Povrh toga, makrobiotički, vegetarijanski, bezglutenski specijaliteti te izbor ekoloških namirnica zaokružuju ponudu restorana i barova Vitality Hotela Punta.

Vitality Hotel Punta mjesto je gdje se, u okrilju netaknute prirode i uz posebno osmišljenu ponudu, može upoznati samog sebe, steći nove navike i uživati u cjelovitom življenju.

Vaši komentari