Loading...

Volonturizam: Druga radionica umrežavanja

21.10.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionica je namijenjena za predstavnike javnog, privatnog i neprofitnog sektora koji sudjeluju u projektu Volonturizam

U sklopu provedbe EU projekta „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja" kojeg je nositelj  Udruga „MI“ iz Splita, a partneri na projektu Udruga Bonsai iz Dubrovnika i UHPA, pozivamo vas na 2. radionicu umrežavanja koje će se održati 27. i 28. 10. 2016. u Hotelu Iberostar Bellevue 4*, Bečići (Crna Gora).

Program radionice nalazi se ovdje.

Cilj projekta pridonijeti je promociji hrvatskih i crnogorskih turističkih potencijala kao cjelovite turističke destinacije unaprjeđujući okruženje za uspostavljanje novih turističkih proizvoda zasnovanih na održivom razvoju programskog područja i unapređenju društvenih veza u prekograničnom području. Više o projektu pogledajte ovdje.

Napominjemo da su troškovi sudjelovanja (smještaj u hotelu te prehrana) pokriveni od strane organizatora, a troškovi putovanja se pokrivaju uz prethodnu najavu pod uvjetima koji su definirani od strane organizatora (troškovi putovanja pokrivaju se za korištenje javnog prijevoza u potpunosti i/ili osobnog vozila ukoliko putuju najmanje dva sudionika zajedno u visini troškova od 1.50 kn po kilometru uz obaveznu najavu organizatorima).  

Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 24.10.2016. na e-mail: dana@udruga-mi.hr

Vaši komentari