Loading...

Volonturizam: Prvi modularni trening

01.02.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Od 22. do 24. veljače 2017. godine u Dubrovniku održat će se trening Volonturizam – inovacija u zajednici! Razvoj kvalitetnih volonturističkih programa

U sklopu provedbe EU projekta „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja" u kojem Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) sudjeluje kao jedan od partnera, od 22. do 24. veljače 2017. godine u Dubrovniku, u hotelu Lero, održat će se prvi modularni trening Volonturizam – inovacija u zajednici! Razvoj kvalitetnih volonturističkih programa.

Ovo je prvi od dva trodnevna treninga koji će biti provedeni tijekom projekta, a teme su volonterski menadžment i društveno poduzetništvo.

Ciljevi treninga su razviti/unaprijediti postojeće sposobnosti, vještine, znanje i stavove predstavnika organizatora volontiranja kako bi razvili i/ili unaprijedili volonturističke programe u svojim organizacijama te unaprijedili znanja o modelu društvenog poduzetništva, oblicima odgovornog poslovanja te mogućnostima koje takav model pruža u razvoju turističkih proizvoda.

Projekt “Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja” provodi se u sklopu EU prekograničnog IPA komponenta II, programa za Hrvatsku i Crnu Goru 2012-2013., s ciljem jačanja suradnje između javnog, profitnog i neprofitnog sektora putem razvoja volonturizma kao inovativnog i prepoznatljivog turističkog proizvoda u zajedničkom turističkom prostoru hrvatsko-crnogorskog prekograničnog područja. 

Troškovi sudjelovanja (smještaj u hotelu te prehrana) pokriveni su od strane organizatora, a troškovi putovanja se pokrivaju uz prethodnu najavu pod uvjetima koji su definirani od strane organizatora.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u treningu ispunjenu prijavnicu trebaju poslati najkasnije do 15.veljače 2017. na e-maildana@udruga-mi.hr ili faxom na broj: 021/329-131.

Pozivnicu možete pronaći ovdje, a prijavnicu ovdje.

Više o projektu pogledajte ovdje.

Vaši komentari