Loading...

Vukovarsko-srijemski turizam u Zagrebu

18.09.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Organizira se poslovna radionica na kojoj će se turističkim agencijama i ostalim dionicima u turizmu predstaviti gospodarski subjekti s područja Vukovarsko – srijemske županije

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Vukovar i Turistička zajednica Vukovarsko – srijemske županije planiraju za gospodarske subjekte u turizmu s područja Vukovarsko – srijemske županije organizirati poslovnu radionicu u Zagrebu.

„Kako bismo našu ponudu učinili što prepoznatljivom te je bliže i konkretnije predstavili najperspektivnijem tržištu, onom Središnje Hrvatske, planiramo organizirati poslovnu radionicu samo za gospodarske subjekte u turizmu s područja Vukovarsko – srijemske županije, za predstavnike turističkih agencija te ostale potencijalne poslovne partnere s područja cijele Središnje Hrvatske“, navodi se u dopisu UHPA-i.

Radionica će se održati 27. rujna (petak),  od 11 do 13 sati, u  Hrvatskoj gospodarskoj komori na adresi Nova cesta 3 Zagreb.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Sudionici poslovne radionice obvezni su pripremiti vlastite promotivne materijale i ponudu te ukoliko su zainteresirani popuniti prijavnicu.

Kontakti za prijavu: Barbara Didović, tel: 032/ 441-155; e-mail: bdidovic@hgk.hr i Rujana Bušić Srpak, tel. 032/ 338 425; fax 032/ 344 034 i e mail: turisticka-zajednica@vk.t-com.hr

Foto: arhiva TZ VSŽ

Vaši komentari