Loading...

Webinar World Bridge China Outbound Tourism

16.02.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Webinar je priprema za projekt World Bridge Tourism koji se održava u svibnju 2017. godine

COTRI (China Outbound Tourism Research Institute) održat će Webinar na temu World Bridge China Outbound Tourism 23. veljače 2017. godine u 15:00 sati.

Webinar će se održati na engleskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno za sve koji se registriraju putem www.china-outbound.com/WBT.

Sudionici webinara imat će priliku po prvi puta vidjeti rezultate jednog istraživanja provedenog za izvještavanje o najnovijim trendovima putovanja kineskih turista u Europu. Analizirano je 26.000 recenzija i stavova kineskih turista o europskim destinacijama i atrakcijama. Raspravljat će se o karakteristikama i strukturi potražnje kineskih turista uz savjete za uspješnu interakciju s kineskim poslovnim partnerima. Webinar će završiti pogledom na 2018. godinu kao godinu turizma na relaciji Europa-Kina (EU-China Tourism Year 2018).

Svi sudionici moći će postavljati pitanja prije i za vrijeme trajanja webinara na koja će odgovarati direktor COTRI-a prof. dr. Wolfgang Georg Arlt FRGS i glavni odgovorni za COTRI istraživanja dr. Minjuan Deng-Westphal.

Webinar je ujedno i najava za događanje World Bridge Tourism koji će se održati u sklopu sajma ITB Kina u Šangaju, 9. i 10. svibnja 2017. godine.

Pozivno pismo pogledajte ovdje

Za sve dodatne upite možete se obratiti na e-mailWBT@China-outbound.com ili na telefon: +49 40 558 99 576. 

Više o događanju World Bridge Tourism možete pronaći ovdje, a o EU-China Tourism Year 2018 ovdje

 

Vaši komentari