Loading...

WSTM: Na jednom mjestu kongresni, wellness&spa i zimski turizam JI Europe

02.10.2014
Turistička prizma d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Winter & Spa Travel Market nije samo poslovni sajam, već i generator novih ideja za koje je zaslužna konferencija Travel2IT koja će se održati u sklopu sajma, najavljuju organizatori

Zemlje Jugoistočne Europe već godinama privlače sve više stranih turista i poslovnih klijenata kao nove, neistražene destinacije. Prirodna bogatstva i kulturno nasljeđe, uz konkurentne cijena smještaja, usluga, kongresnih prostora i ispred svega jedinstveni stil života i drugačiji pristup ugostiteljstvu i turizmu uopće, čine destinacije regije pravim draguljima koje tek treba otkriti.

Jugoistočna Europa nudi raznoliku turističku ponudu i svaka zemlja ima svoje posebnosti, ali ipak tri turističke niše su zajedničke za sve - kongresni, wellness&spa i zimski turizam.

Organizatori specijaliziranog poslovnog sajma Winter & Spa Travel Marketa (WSTM), kompanija Turistička Prizma i organizacija CERTUS, pri planiranju sajma vodili su se upravo ovom činjenicom. Želja organizatora je da sve više svjetskih kompanija dobije priliku upoznati JI Europu i njene posebnosti.

WSTM 2014 održat će se u Novom Sadu od 23. do 25. listopada

„Naše zemlje imaju privilegiju da budu "nove" na starom kontinentu. Ljudi širom svijeta su uvijek u potrazi za novim iskustvima, nečim posebnim i drugačijim. Ako biste htjeli jednom riječi opisati našu regiju, 'posebnost' bi definitivno bila ta riječ. Želja nam je da cijeli svijet upozna posebnosti ovih krajeva i da dobije priliku uživati u blagodatima koja nas okružuju svaki dan", smatra Đorđe Mihajlović, direktor Turističke prizme.

Winter & Spa Travel Market nije samo poslovni sajam, već i generator novih ideja za koje je zaslužna konferencija Travel2IT koja je sastavni dio WSTM-a. Konferencija, u sklopu koje će se održati niz predavanja i panela,  je posvećena najnovijim trendovima na području IT-a u turizmu.

Iako je poslovna suradnja srž sajma Winter & Spa Travel marketa, organizatori su imali na umu i značaj komunikacije s javnosti i građanima, zbog čega će 24. listopada (od 17h do 22h) i 25. listopada (od 11 do 16h) građani Novoga Sada i ostatka Srbije, kao i okolnih zemalja, imat će priliku bolje upoznati se s ljepotama regije u kojoj žive, te uživati u glazbenom programu humanitarnog karaktera.

Posebnu prezentaciju imat će gradovi partneri WSTM-a 2014, Opatija i Banja Luka. Detaljnije informacije o sajmu WSTM 2014 mogu se pronaći na službenoj mrežnoj stranici sajma www.wstm.rs.

Inače, Turistička prizma pridruženi je član UHPA-e od ožujka 2011. godine

Vaši komentari