Loading...

WTM London: Vodeći sajam turizma ove godine u virtualnom izdanju

15.10.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Najveći i najpoznatiji turistički sajam po prvi puta u svojoj povijesti organizira se na daljinu od 9. do 11. studenog 2020. godine

Vodeći svjetski sajam turističke industrije World Travel Market (WTM) održat će se od 9. do 11. studenog 2020., ali u virtualnom izdanju pod najavom Recover. Rebuild. Innovate. Nakon 40 godina, WTM London 2020 dolazi vama, poručuju organizatori najvećeg i najpoznatijeg sajma industrije putovanja. 

Ove godine, WTM će se programski fokusirati na podršku, obnovu i oporavak turističkog prometa uslijed krize izazvane koronavirusom. Virtualni događaj usredotočit će se na obnavljanje starih i razvoj novih poslovnih suradnji, jačanje brenda i stjecanje kompetencija za lakši povratak.

Konferencije i forumi o aktualnim pitanjima i izazovima prenosit će se uživo, uz predstavljanje novih proizvoda i usluga. Očekivano, sajam će velikim dijelom biti usmjeren i na razmatranje utjecaja globalne zdravstvene pandemije i putu oporavka odnosno identifikaciji novih trendova i inovacija koji će oblikovati budućnost industrije.

Više o sajmu pronađite na službenoj stranici organizatora.

Izvor i foto: WTM London

 

Vaši komentari