Loading...

WTTC: Objavljeni protokoli za atrakcije, r-a-c i kratkoročni najam

25.06.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Treći paket mjera namijenjen je obnovi povjerenja potrošača, smanjenju rizika i poticanju povratka sigurnih putovanja

Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WTTC) objavilo je i treći paket mjera namijenjenih obnovi povjerenja potrošača, smanjenju rizika i poticanju povratka sigurnih putovanja.

Do sada su objavljeni protokoli za hotele, ugostiteljstvo i maloprodajni sektor, turoperatore, zračni prijevoz, zračne luke, kongresne centre i poslovna događanja. Najnoviji protokoli za globalni turistički sektor usredotočeni su na mjere kojima se osigurava ponovno otvaranje atrakcija, vođenje poslovanja u tvrtkama za iznajmljivanje automobila te kratkoročni najam smještaja.

Gloria Guevara, predsjednica i izvršna direktorica WTTC-a: "Svjetske atrakcije, najam automobila i kratkoročni najam predstavljaju ključne komponente mnogih obiteljskih odmora, stoga je od vitalnog značaja da uspostavimo mjere koje putnicima omogućuju sigurno putovanje i odmor.“

Raste broj destinacija i tvrtki kojima je dodijeljen WTTC žig „SafeTravels“

WTTC je dizajnirao žig „SafeTravels“ kako bi omogućio putnicima da prepoznaju destinacije i tvrtke koje su usvojile globalne zdravstvene i higijenske standardizirane protokole te sigurno putovali.

Žig WTTC „SafeTravels“ dodijeljen je brojnim tvrtkama i destinacijama, među ostalima Turskoj, Bugarskoj, Mauricijusu, Panami, Portugalu, Beču, Madridu, Barceloni, Egiptu, Sloveniji, Ukrajini i dr.

WTTC protokole i informacije kako steći žig „SafeTravels“ možete preuzeti ovdje.

Izvor i foto: WTTC

 

Vaši komentari