Loading...

Zadar Outdoor Festival među top tri svjetska Open Air festivala

09.03.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Online magazin American Express Essentials uvrstio zadarski festival među tri odabrana europska open air festivala koja vrijedi posjetiti u 2017.

Europsko online izdanje lifestyle & travel magazina American Express Essentials jednom mjesečno iz cijelog svijeta odabire najoriginalnije ideje i savjete na temu putovanja i životnog stila te je u izdanju za ožujak predstavljen i Zadar Outdoor Festival koji će se održati na području Zadarske županije od 27. do 30. travnja 2017. Festival nudi natjecanje u sedam disciplina; jedrenje, trail, plivanje, biciklizam, utrka kajaka, trčanje i rafting.

Za popularizaciju predsezone, etablirane zadarske turističke tvrtke i agencije odlučile su svijetu ponuditi sportske aktivnosti, natjecanja, radionice, predavanja te druge zabavne sadržaje. U sklopu festivala održat će se i sajam lokalnih proizvoda koji daje priliku malim proizvođačima da prezentiraju svoje proizvode svjetskoj klijenteli.

Broj natjecatelja svakodnevno raste, a organizatori pozivaju sve da se pridruže sportašima i rekreativcima iz cijeloga svijeta.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Izvor: ezadar.rtl.hr

Vaši komentari