Loading...

Zadarska luka Gaženica finalist izbora za najbolju luku

26.08.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Pobjednik će biti proglašen na najvećem svjetskom sajma kružnih putovanja

Luka Gaženica-Zadar Cruise Port jedna je od tri finalista najprestižnijeg izbora za najbolju svjetsku luku Seatrade Cruise Awards 2019., a pobjednik će biti proglašen 11. rujna tijekom najvećeg svjetskog sajma industrije kružnih putovanja Seatrade Europe 2019 u Hamburgu.

Nagrada Seatrade Cruise Awards dodjeljuje se više od deset godina najizvrsnijim primjerima i praksama unutar industrije kružnih putovanja. Svake se godine za izbor prijavi više stotina luka, a ove godine u finalu su uz zadarsku luku finalisti i OldenLoen u Norveškoj te Yokohama u Japanu.

To je veliko priznanje za Lučku upravu Zadar i koncesionara Zadar International Port Operations (ZIPO), odnosno Global Ports Holding (GPH) koji je vodeći svjetski operator luka za kružna putovanja, a koji je i nominirao zadarsku luku za kružna putovanja u kategoriji "Luka godine".

"Ulazak u finale, gdje se uz nas nalaze još samo dvije svjetske luke, dovoljno govori o našem zajedničkom uspjehu. Uvjereni smo da će u idućim godinama ova suradnja biti sve bolja i bolja i da će Zadar u što skorije vrijeme zauzeti mjesto koje mu i pripada u kruzerskom biznisu", izjavo je ravnatelj Lučke uprave Zadar Robert Škifić.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Ministarstvo turizma

Foto: UHPA


 

 

 

 

Vaši komentari