Loading...

Zagrebačka županija UHPA Premium partner 2015./2016.

26.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Pogledajte program događanja

Turistička zajednica Zagrebačke županije i Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dugoročnu suradnju nastavljaju i u ovoj godini u obliku premium partnerstva 2015/2016 godine.

Zagrebačka županija bit će naglašena kao premium partner UHPA-e u publikacijama udruge, informativnim i promotivnim materijalima, elektroničkoj komunikaciji te na službenoj internetskoj stranici uhpa.hr i društvenim mrežama.

Nastavit će se i edukacija djelatnika turističkih agencija i sustava turističkih zajednica Zagrebačke županije, vezanih uz razvoj destinacijskog menadžmenta i kreiranje programa turizma posebnih interesa.

Jedna takva radionica održana je početkom travnja 2015. godine, a iduća je planirana za početak lipnja.

Ideje za kreiranje programa posebnih interesa se mogu pronaći u svim dijelovima Zagrebačke županije koja je atraktivna cjelogodišnja izletničko-rekreacijska destinacija, zelena okolica grada Zagreba, županija bogate povijesti, tradicije, kulturne i crkvene baštine, očuvane prirode i izuzetnih krajolika.  

Kulturna ponuda Zagrebačke županije raznolika je i bogata. Brojne su manifestacije koje se organiziraju tijekom godine, njih gotovo tristo, a koje privlače turiste iz okolice, ali i iz susjednih zemalja. Nije drugačije ni ovaj tjedan, a program događanja od 27. do 31. svibnja 2015. je dostupan ovdje.

FOTO: TZ Zagrebačke županije

Vaši komentari