Loading...

Završene radionice u sklopu ISO projekta

29.04.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ovim jedinstvenim pothvatom u europskim okvirima preko pedesetak turističkih agencija će istovremeno iskoračiti prema unaprjeđenju kvalitete usluga i proizvoda s ciljem konkurentnog nastupa na zajedničkom EU tržištu

Preko pedesetak agencija, članica UHPA-e,  krenulo je u proces implementacije sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Diljem Hrvatske tokom prva četiri mjeseca, održane su radionice za menadžere kvalitete , a upravo je završen i posljednji krug obuke zaposlenika.

Pred polaznicima radionica – menadžerima kvalitete je zahtjevan proces uvođenja sustava upravljanja kvalitetom i primjene usvojenih znanja kako bi agencije uključene u projekt spremno dočekale certifikacijski postupak planiran za kraj 2013 godine.

Ovim jedinstvenim pothvatom u europskim okvirima preko pedesetak turističkih agencija će istovremeno iskoračiti prema unaprjeđenju kvalitete usluga i proizvoda s ciljem konkurentnog nastupa na zajedničkom EU tržištu.

Projektom će se visoka razina kvalitete poslovanja članica UHPA-e dodatno predstaviti kupcima i partnerima kroz certificiranje prema globalno prepoznatljivom i najraširenijem standardu kvalitete.  

Važno je napomenuti da je jedna od pozitivnih razultata projekta i bolje međusobno povezivanje članica UHPA-e što je dodatna vrijednost zajedničkog sudjelovanja u projektu.

 

Vezane vijesti:

Posljednji krug ISO radionica

Održana dva kruga ISO radionica

Poziv na drugi krug ISO radionica!

Dojmovi s prve ISO radionice u Zagrebu

ISO projekt: Poslani materijali za prvi ciklus radionica

Vaši komentari