Loading...

Zimski doživljaji novog broja tipTravel magazina

09.12.2014
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zima je uistinu čarobna u Hrvatskoj te pruža drugačije doživljaje, okuse i mirise u primorskim, a sasvim drugačije u kontinentalnim odredištima. Otkrijte ih u novom broju tipTravel magazina.

Šetnja, primjerice, Dubrovnikom u zimskim mjesecima, ispijanje čaja ili kuhanog vina na otvorenom, grickanje ušećerenih badema i slušanje dubrovačke kolende posve je drugačiji doživljaj od šetnje zimskom idilom i tišinom Nacionalnog parka Plitvička jezera, uz zaleđene slapove i miris domaćih jela ličke kuhinje iz obližnjih restorana. Više o ovim 'turističkim mekama' pročitajte u novom broju tipTravel magazina.

Uz Dubrovnik, kao temu broja, i reportažu o Plitvičkim jezerima, novi broj donosi i pregled tzv. zimskih događanja na Opatijskoj rivijeri, u Zagrebu, Samoboru, Krašiću i gradovima Vukovarsko-srijemske županije, a koja će vam, vjerujemo, biti inspiracija za putovanje možda još u ovoj ili u idućoj godini. Od svjetskih je odredišta u novom broju predstavljena Tanzanija, a od trendova shopping turizam, kojeg ne uspijeva zaobići niti jedan turist. Tu je i intervju s Ružicom Rašperić, direktoricom Turističke zajednice Zagrebačke županije koja je UHPA-ina domaća destinacija godine 2014/2015, a tipTravel magazine otkriva i događanja i raznolike aktivnosti koje vas ove zime očekuju na nekim od vodećih austrijskih skijališta. Što se sve nalazi na hrvatskom blagdanskom stolu u primorskim, a što u kontinentalnim destinacijama, saznajte u rubrici "Gourmet Hrvatska".

I u novom broju magazin svojim čitateljima, u suradnji s partnerima, donosi ulaznice za koncerte i predstave u Hrvatskoj, karte za Vip Snow Queen Trophy 2015 na Sljemenu, zanimljive knjige i vodiče...

Podsjećamo, tipTravel magazine je digitalni i interaktivni online magazin o turizmu i putovanjima, izlazi u hrvatskom i engleskom izdanju te je svim čitateljima dostupan bez naknade. Osim na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, magazin se nalazi i na iOS Newsstand aplikaciji putem koje je svim korisnicima iPad, iPhone i iPod touch uređaja omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja zbog niza interaktivnosti. Poveznice na magazin možete pronaći i na www.tiptravelmagazine.com, a magazin možete pratiti i putem Facebook-a: www.facebook.com/tiptravelmagazine

Vaši komentari