Loading...

Zlatno turističko srce Jugoistočne Europe

29.04.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Dijana Katica, predsjednica Uprave HF Eko Etno Grupe, dobitnica je regionalnog turističkog Oskara za 2013., navodi se u priopćenju za javnost

Dijana Katica, predsjednica Uprave HF Eko Etno Grupa d.o.o. iz Zagreba proglašena je osobom godine ruralnog turizma u okviru projekta „Birajmo najuspješnije u turizmu Jugoistočne Europe 2013.“  Time joj je pripala prestižna nagrada „Zlatno turističko srce Jugoistočne Europe“, navodi se u priopćenju za javnost.

Riječ je o svojevrsnom regionalnom turističkom Oskaru kojeg , u sklopu akcije Međunarodna patrola,  već 23. godinu za redom dodjeljuje Sacen Interational, međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva.

Osim Hrvatske, u akciju su uključene Srbija, Turska, Rumunjska, Bugarska, Slovenija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Tunis, Malta i Grčka.

Dijana Katica dva je desetljeća posvećena razvoju ruralnog turizma, autorica je brojnih projekata i akcija, a tvrtka kojoj je na čelu, organizator je međunarodnih kongresa, seminara, edukacija i manifestacija

Kao izabrana članica Saborskog Odbora za turizam aktivno sudjeluje u prijedlozima i raspravama o  zakonskim okvirima koji imaju direktan učinak na razvoj ruralnih prostora i hrvatskog sela, ali i hrvatskog turizma općenito.

Više informacija o nagrađenima i programu dodjele na: www.sacen.eu (np)

Vaši komentari