Loading...

S noge na nogu po omiškim planinama

Objavljeno 11.11.2015
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Uživajte u šetnji po planini i pogledajte na svijet s visine. Uz pratnju našeg stručnog vodiča za osobe s invaliditetom planinarenje nije problem!

Ovo je izvrsna prilika da udahnete čisti zrak, uz istodobno uživanje u pogledu na more i suncem okupani otok Brač. Prošećite kružnom poučnom stazom sv. Leopolda Mandića u blizini istoimene hidroelektrane gdje ćete na jedanaest odmorišta i pet vidikovaca uz deset informativno-edukativnih tabla upoznati prirodna i kulturna obilježja ovoga kraja. Radovat će Vas i pješačenje Poljičkom planinom do crkve Gospe Snježne. Posebna nagrada neka bude medicinska masaža za opuštanje zagrijanih mišića ili kao priprema za neku drugu šetnju. Na mjestu gdje Cetina ljubi more, zaljubite se i Vi u ljepotu prirode i šarm malog dalmatinskog grada Omiša.

Glavne aktivnosti / atrakcije : šetnja kružnom poučnom stazom sv. Leopolda Mandića na Mosoru; opuštanje u Omiškoj turi; uživanje u medicinskoj masaži; pješačenje po Poljičkoj planini, izlet do crkve Gospe Snježne

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do četiri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan poučna kružna staza sv. Leopolda Mandića u Zakučcu; 2. dan Visit Omiš, relaksacija na plaži; 3. dan Poljička planina, izlet do crkve Gospe Snježne. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 osobe do 10 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s tri zvjezdice, mobilnim kućicama (u kampu s tri zvjezdice) ili u privatnom smještaju (apartmani s tri zvjezdice i studio apartmani). Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Malik d.o.o. - D.Mimica; Arhiva TZ Omiš; Rock climbing j.d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 11.11.2015

Vaši komentari

Kontakt

Almissa - Larus d.o.o.

Punta 6, Galeb d.d.
21310 Omiš

Telefon : +385 21 864596
Fax : +385 21 864596
e-mail : almissa-larus@galeb.hr

Web : www.almissa-larus.hr

Još ideja od članice