Loading...

Biciklima po zadarskom arhipelagu

Objavljeno 21.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sve više ima ljubitelja biciklizma i onih koji žele provesti fizički aktivniji, a potpuno opuštajući odmor

Na ovom putovanju doživjet ćete tri najveća otoka zadarskoga arhipelaga (Ugljan, Pašman i Dugi otok) te upoznati većinu otoka arhipelaga. Kroz kontakt s okolinom i stanovnicima otoka iskusit ćete što znači život na dalmatinskom otoku i kakav je on nekada bio. Na Vama je da se samo opustite i istražite čari zadarskog arhipelaga. Uz pomoć specijalnih brošura moći ćete samostalno uživati u istraživanju atrakcija i biti fleksibilni s dnevnim itinerarima. Tokom putovanja iskusit ćete vožnju u tradicionalnoj dalmatinskoj gajeti i čuti priče o njezinoj povijesti i ribarenju. Vidikovci, plaže, priroda, ljudi i običaji ostavit će Vas bez daha te ćete poželjeti ostati na otoku.

Glavne aktivnosti / atrakcije : biciklizam na Ugljanu; vidikovac Sv. Mihovil; franjevački samostan; ljetnikovci plemićkih obitelji; Kali; biciklizam na Pašmanu; vožnja dalmatinskom gajetom do mjesta Sali; biciklizam u PP Telašćica, duž Dugog otoka i u Velom Ratu

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od pet do 12 dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Ugljan; 2. dan: sjeverni dio Ugljana; 3. dan: Pašman i Dugi otok (Sali); 4. dan: Dugi otok (PP Telašćica); 5. dan: Dugi otok (Sali - Božava); 6. dan: Dugi otok (Veli Rat); 7. dan: Dugi otok - Zadar; 8. dan: Zadar i povratak. Aranžman se može realizirati u periodu od 1. travnja do 31. listopada za grupe od dvije osobe do deset osoba. Smještaj je moguć u apartmanima ili hotelima s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz kompletno organiziran. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 21.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Feral-tours d.o.o.

Don Ive Prodana 7
23000 Zadar

Telefon : +385 23 312425
Fax : +385 23 301894
e-mail : info@feral-tours.com

Web : www.feral-tours.com

Još ideja od članice