Loading...

Avantura, sport, druženje - nezaboravno!

Objavljeno 21.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Davno je prošlo vrijeme kada su turisti na odmoru samo željeli odmarati

Danas su turisti pravi avanturisti, istraživači. Nudimo Vam moderan i uzbudljiv način upoznavanja Dalmacije i zadarske regije. Nudimo Vam nezaboravno iskustvo u kojemu ćete na moderan način doživjeti zabavu i uzbuđenje aktivnih sportova. Istovremeno ćete upoznati povijest Zadra i okolice od Rima do današnjeg dana, uvale i kopno Dugog otoka, tok rijeke Zrmanje… Kristalno čisto more i predivni pejzaži netaknute prirode u koju je kročio samo mali broj ljudi donijet će Vam nezaboravno iskustvo, ali i iskušavanje granica do kojih vaše tijelo može ići. Pritom ćete stvoriti lude uspomene za cijeli život zbog kojih će Vam tijelo burno reagirati navalom adrenalina kada god ih se sjetite u nekom drugom kraju svijeta.

Glavne aktivnosti / atrakcije : program prikladan za mlađe, zainteresirane za sport i zabavu; Pub Crawling u Zadru; kajakarenje i biciklizam na Dugom otoku; Buggy safari u Ravnim kotarima; rafting na Zrmanji; bungee ili Sky Diving; Chill-out na Plitvicama

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od četiri do osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Zadar - razgledavanje biciklom; 2. dan: Buggy safari i Pub Crawling u Zadru; 3. dan: rafting na Zrmanji; 4. dan: Dugi otok - kajakarenje i kampiranje na Dugom otoku; 5. dan: Dugi otok - biciklistička tura i povratak u Zadar; 6. dan: izlet u NP Plitvice; 7. dan: bungee ili Tandem Sky Diving ili panoramski let; 8. dan: povratak. Aranžman se može realizirati u periodu od 15. svibnja do 15. listopada za grupe od dvije osobe do deset osoba. Smještaj je moguć u apartmanima ili hotelima s tri ili četiri zvjezdice. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 21.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Feral-tours d.o.o.

Don Ive Prodana 7
23000 Zadar

Telefon : +385 23 312425
Fax : +385 23 301894
e-mail : info@feral-tours.com

Web : www.feral-tours.com

Još ideja od članice