Loading...

Bakina košara

Objavljeno 22.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Pođite s nama i upoznajte južni dio Velebita

Znate li da je med jedina namirnica na svijetu koja nema rok trajanja? Jeste li ikada osjetili miris kozjeg mlijeka? Želite li probati koliko je slatko magareće mlijeko? Pođite s nama i upoznajte južni dio Velebita. Uživat ćete u odmoru u jednom od rijetkih naseljenih mjesta u tom kraju - Ljubotiću. Potaknut ćemo sva Vaša čula i navesti Vas da postanete pastir, da muzete koze i pravite sir. Magarce ćete gledati na drugačiji način, a možda će Vam skupo magareće mlijeko postati omiljena namirnica. U tom otkrivanju skrivenih ljepota i tajna Velebita, iznenadit će Vas mirila, mjesta gdje su u prošlim vremenima nosači pokojnika spuštali na tlo da se odmore i ondje je, po vjerovanju, ostala njegova duša. Nahranite svoju dušu ljepotama pogleda, a tijelo nezaobilaznim namirnicama iz bakine košare. Kušajte tipične proizvode zadarskog kraja.

Glavne aktivnosti / atrakcije : posjet izletištu Vrata Velebita; obilazak mirila; učenje kako se pravi med; posjet Obrovcu; pastir na jedan dan; mužnja koza i pravljenje sira; obilazak farme magaraca, kušanje magarećeg mlijeka; obilazak profesionalne sirane

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do četiri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Zadar - Ljubotić, izletište Vrata Velebita; 2. dan: Obrovac - Briševo; 3. dan: Zadar - Pag. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine uz napomenu da pojedine aktivnosti neće biti moguće. Smještaj je moguć u apartmanima ili hotelima s tri i četiri zvjezdice. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i na engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 22.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Feral-tours d.o.o.

Don Ive Prodana 7
23000 Zadar

Telefon : +385 23 312425
Fax : +385 23 301894
e-mail : info@feral-tours.com

Web : www.feral-tours.com

Još ideja od članice