Loading...

Pogled na Zadar kroz objektiv

Objavljeno 25.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Danas je fotoaparat sveprisutan u raznim oblicima. Sve više ljudi fotografira

Naše su ture kreativna polja za sve ljubitelje fotografije, amatere, napredne ili profesionalne fotografe, fanove tehnike ili lovce na motive. Zadarska regija nudi mnoštvo motiva za slikanje, od pejzaža, flore i faune do kulturnih spomenika. Krenut ćemo u susret optički lijepim motivima, i odlutati izvan uobičajenih turističkih ruta. Kako ne bi ponestalo zabave, naš stručni tim pobrinut će se za maksimalnu slobodu kretanja i sveobuhvatnu uslugu, jer svaku turu prate profesionalni fotografi Vama na usluzi uputama, savjetima i carstvom motiva. Ali znanje i tehnika nisu naš jedini cilj. Mi na Vas želimo prenijeti entuzijazam i kreativnu inspiraciju, a uz sve to doživjet ćete fantastična mjesta, družiti se u krugu istomišljenika i saznati nešto novo o fotografiji.

Glavne aktivnosti / atrakcije : istraživanje zadarske regije šetnjom s fotoaparatom u ruci; nudimo fototure: Pejzaži, Stari gradovi, Ptice i biljke, Izgubljena mjesta, Modna fotografija u pejzažu

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od minimalno tri dana. Okvirni program aktivnosti definira se obzirom na odabrani motiv, a koji može biti pejzaž, Strai gradovi, ptice i biljke, izgubljena mjesta ili modna fotografija u pejzažu. Realizacija programa moguća je tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do osam osoba. Smještaj je moguć u apartmanima i hotelima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć našim vozilima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 25.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Feral-tours d.o.o.

Don Ive Prodana 7
23000 Zadar

Telefon : +385 23 312425
Fax : +385 23 301894
e-mail : info@feral-tours.com

Web : www.feral-tours.com

Još ideja od članice