Loading...

Jedrenje uz Biograd Boat Show

Objavljeno 26.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za NP Kornate je nobelovac G. B. Shaw napisao: „Posljednjeg dana stvaranja Bog odluči okruniti svoje djelo pa je iz suza, zvijezda i daha stvorio Kornate“. Biograd je rodno mjesto nautičkog turizma u Hrvatskoj.

Najveći nautički sajam u JI Europi Biograd Boat Show okupi svake godine i do 20 000 ljubitelja nautike i mora u razgledu preko 300 modela plovila s ponudom sve popratne opreme u marini Kornati. Možda ćete poželjeti unajmiti plovilo da osjetite čari slobode i plovidbe s vjetrom u kosi duž kristalno čistog mora. Pašmanski kanal dom je srcolikog otoka Galešnjaka. Samostani i ribarska mjesta su pred vama. Kornatski nacionalni park sa 150 otoka i otočića kao i PP Telašćica s najdubljom uvalom ovoga mora i klifovima koji sa 150 metara nadvisuju katedrale. Spojite užitak jedrenja, druženje i zabavu s ljudima od mora iz svih krajeva Europe.

Glavne aktivnosti / atrakcije : posjet najvećem nautičkom sajmu JI Europe Biograd Boat Show; užitak u trodnevnom programu; jedrenje Pašmanskim kanalom do otoka ljubavi, Kornatskim arhipelagom i nacionalnim parkom te uživanje u kristalno čistom moru PP Telašćica

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak na svečanost otvaranja Biograd Boat Showa; 2. dan: jedrenje Pašmanskim kanalom i večernja zabava na BBS; 3. dan: Jedrenje Kornatskim arhipelagom i PP Telašćica. Aranžman se može realizirati krajem listopada za grupe od 6 do 50 osoba. Smještaj osiguravamo u Ilirija Resort hotels & villas Biograd s četiri zvjezdice, baštinskom hotelu Ražnjevića Dvori A.D.1307 u Polači, kao i u kampu Park Soline Biograd (mobilne kućice) ili privatni smještaj. Prijevoz je osiguran kao i stručno vođenje na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a prema dogovoru i na ostalim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 26.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Ilirija d.d. – Ilirija Travel

Tina Ujevića 7
23210 Biograd na moru

Telefon : +385 23 383556
Fax : +385 23 383008
e-mail : sales@ilirija-travel.com

Web : www.ilirija-travel.com

Još ideja od članice