Loading...

Vjenčanje u Pagu

Objavljeno 26.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Još od 15. st. na glavnom gradskom trgu u Pagu nalazi se Knežev dvor. Za vrijeme vladavine Venecije, u njemu je stolovao Knez. Danas je to iznimno vrijedan spomenik kulture s prekrasnim atrijem idealnim za svečane manifestacije.

Uz klapske napjeve u ovome prostoru stvara se pravi dalmatinski ugođaj. Možda su korijeni Vaše obitelji s ovoga otoka? Možda ste svoju vezu začeli na Pagu? Budite romantični! Prisegnite na vječnu ljubav u ovom dugovječnom dvoru. Vaš poseban dan može biti jednostavan i skroman, ili raskošan i dekoriran brojnim ukrasima. Brigu oko detalja poput buketa, fotografa, svečane večere, torte, glazbe i potrebnih dokumenata prepustite iskusnom organizatoru vjenčanja koji će pažljivo slušati vaše želje. Vi trebate samo uživati u ambijentu Paga, s Vašima najdražima podijeliti sreću i ovaj dan zadržati u najljepšim uspomenama.

Glavne aktivnosti / atrakcije : razgledavanje grada; obred vjenčanja uz matičara i sudskog tumača i/ili crkveni obred; ceremonija u atriju Kneževog dvora; fotografiranje; svadbena večera; razgled otoka

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od pet i više dana, a dogovara se 6-12 mjeseci ranije. Od 30 do 45 dana prije vjenčanja osobno se predaje zahtjev. Okvirni program aktivnosti petodnevnog aranžman obuhvaća: 1. dan: smještaj i odmor uzvanika; 2. dan: razgled grada Paga; 3. dan: priprema mladenke i obred vjenčanja; 4. i 5. dan: razgled otoka. Aranžman se može realizirati u periodu od rujna do kraja listopada i od travnja do kraja lipnja za grupe od 2 osobe do 50 osoba. Smještaj je moguć u privatnom smještaju s tri zvjezdice i hotelima s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz na otoku moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje po otoku moguće je na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 26.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Maricom d.o.o.

S. Radića 2
23250 Pag

Telefon : +385 23 612266
Fax : +385 23 611331
Mobitel : 098 449570
e-mail : maricom@zd.t-com.hr

Web : www.pag-tourist-service.hr

Još ideja od članice