Loading...

Vježbajmo na čistom zraku otoka Paga

Objavljeno 26.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zašto ne biste ove godine učinili nešto za sebe? Ako nikada ne vježbate ili vježbate samo u zatvorenim prostorima, napravite ove godine iznimku.

Ostavite sivilo i hladnoću svojih gradova te dođite i vježbajte okruženi prirodom otoka Paga. Iskoristite ugodne temperature, čistoću zraka i ljepotu ovog otoka i pokrenite se! Osjetit ćete koliko vježbanje uz paško more može biti izazovno i motivirajuće. Vježbe ćemo prilagoditi vašim mogućnostima i vježbat ćete pod budnim okom iskusnog trenera. Vi ćete se osjećati poletnije i zadovoljnije zahvaljujući zraku kojeg pročišćava paška bura i potpuno drugačijem ambijentu od onog na koji ste navikli. Gledat ćete prekrasno plavo more, slušat ćete šum valova i milovat će vas ugodna toplina sunčevih zraka. Čak će vam kišni i burni dani biti izazov za vježbanje! Poželjet ćete zauvijek ostati na ovome otoku!

Glavne aktivnosti / atrakcije : vježbanje na gradskoj plaži; pravilno disanje; vježbanje uz glazbu; prilagođene šetnje uz more i do vidikovaca; savjetovanje oko pravilnog vježbanja

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od pet i više dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. - 5. dan: grad Pag i okolna mjesta na otoku. Vježbe su prilagođene željama i mogućnostima grupe. Osmišljene su od strane iskusnog trenera. Aranžman se može realizirati u periodu od rujna do kraja studenog i od ožujka do kraja lipnja za pojedince ili grupe od 2 osobe do 50 osoba. Smještaj je moguć u privatnom smještaju s tri zvjezdice i hotelima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz na otoku moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji kombi vozilom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 26.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Maricom d.o.o.

S. Radića 2
23250 Pag

Telefon : +385 23 612266
Fax : +385 23 611331
Mobitel : 098 449570
e-mail : maricom@zd.t-com.hr

Web : www.pag-tourist-service.hr

Još ideja od članice