Loading...

Uslikaj me sad!

Objavljeno 27.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Specifičan izgled otoka Paga s obzirom na manjak vegetacije, a opet uz prisutnost različitog biljnog i životinjskog svijeta, privlačan je mnogima. Na području otoka Paga nalazi se nekoliko močvarnih oaza (Veliko i Malo blato, Kolanjsko blato). To su omiljena staništa za brojne ptičje vrste.

Važno je stanište za pojedine vrste ptica i područje solane Pag (Pag, Dinjiška). Ti dijelovi otoka pogodni su za duge šetnje, snimanje fotografija i neobičnih reljefa, ali i ptica koje ćete sretati usput. Druženje ćemo započeti stručnim predavanjima iz ornitologije, geologije i osnova fotografije. Slijedi terenski obilazak spomenutih područja i rad na terenu. Promatranje i fotografiranje ptica može povezati ljubitelje fotografije, prirode i tih krilatih životinja, a možda otkrijete i neki hobi družeći sena ovom neobičnom, ali zanimljivom mjestu.

Glavne aktivnosti / atrakcije : stručna predavanja iz područja ornitologije, geologije i fotografije; terenski obilazak područja Velikog blata i Malog blata te Kolanjskog blata; posjet području solane Pag (Pag, Dinjiška

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: upoznavanje, uvod u aktivnosti; 2. dan: različita predavanja iz područja ornitologije, geologije i fotografije; 3. dan: terenski obilazak Velikog i Malog blata, Kolanjskog blata i Paga. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 15 do 20 osoba. Smještaj je moguć u hotelu, pansionu ili privatnom smještaju dok je prijevoz moguć autobusom ili osobnim automobilima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 27.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Perla

Gugliamina Polzinettia 1a
23250 Pag

Telefon : +385 23 600003
Fax : +385 23 600003
e-mail : info@perla-pag.hr

Web :

Još ideja od članice