Loading...

Živimo kao naši stari

Objavljeno 27.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U vrijeme ubrzanog života pravo je zadovoljstvo vratiti se na jednostavniji način života. Pođite s nama i upoznajte tradicijski način života otočana i stanovnika Ravnih kotara.

Vidjet ćete kako se proizvodi vino i maslinovo ulje te ih degustirati. Benkovački kraj i ljudi upoznati će Vas s bogatom prošlošću i običajima kao i s autentičnim proizvodima i hranom koja se još uvijek stvara ručno i na prirodan način. Kali je mjesto najpoznatijih ribara na Jadranu koji su svoja umijeća dokazali i na svjetskim morima. Poseban pečat daju mu dvije lučice pune ribarskih brodova i ribari koji su na gatovima zaokupljeni oko krpanja mreža. Proizvodi od marinirane i soljene ribe pripremljeni po tradicionalnoj recepturi doprinijet će Vašem užitku kao i klapsko pjevanje - poseban način a capella pjevanja - danas pod zaštitom UNESCO-a.

Glavne aktivnosti / atrakcije : obilazak vinarija i maslinara uz degustaciju; posjet mjestu Kali na Ugljanu, upoznavanje načina života ribara i njihove tradicionalne kuhinje; razgled Benkovca; upoznavanje klapskog pjevanja

Aranžman je moguće realizirati u trajanju do tri do pet dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak i razgled Zadra; 2. dan: otok Ugljan, mjesto Kali; 3. dan: obilazak Ravnih kotara i Benkovca. Aranžman se može realizirati u periodu tijekom cijele godine za grupe od minimalno dvije osobe. Smještaj je moguć u hotelu s tri, četiri ili pet zvjezdica te u privatnom smještaju s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć našim kombi vozilima (uključujući i VIP vozila). Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 27.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Shuttle d.o.o. - putnička agencija

Ruđera Boškovića 15-Kaleta 1
21000 Split

Telefon : +385 98234913
Telefon : +385981844738
Fax : +385 21458444
Mobitel : 098 1844738
e-mail : info@shuttle.hr

Web : www.shuttle.hr ; www.tastedalmatia.com
Web : www.tastedalmatia.com

Još ideja od članice