Loading...

Ravni kotari - tradicija nadohvat ruke

Objavljeno 27.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Svaki kraj piše svoju povijest, sa svojim posebnim običajima, tradicijom, znamenitostima i kulturom. Područje Ravnih kotara i Benkovca obilježila su mnoga događanja stvarajući pri tome svoju povijest još od vremena antike pa sve do danas.

Naselja u Ravnim kotarima većinom su raštrkana u više zaselaka, koja su posljednjih desetljeća doživjela znatnu transformaciju načina gradnje i života. Stanovništvo se sve više orijentira na očuvanje lokalnog identiteta, tradicije i običaja, zaštitu okoliša, jačanje autohtone, tradicionalne i ekološke proizvodnje te samim time znatno utječu na razvoj ruralnih područja. Upoznajte srce Ravnih kotara i saznajte zašto je Benkovac još od antičkih vremena bitna karika za razvoj Zadra te zašto more i zaleđe ne mogu jedno bez drugoga!

Glavne aktivnosti / atrakcije : obilazak naselja u Ravnim kotarima; obilazak Asserie, nekoć velebnog grada, jednog od najvažnijih liburnskih i kasnije rimskih naselja; razgled Benkovca; posjet lokalnom OPG-u uz degustaciju vina i benkovačkog prisnaca

Aranžman je moguće realizirati u trajanju do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak i razgled Zadra; 2. dan: razgled Benkovca i posjet lokalnom OPG-u; 3. dan: odlazak. Aranžman se može realizirati u periodu tijekom cijele godine za grupe od dvije osobe do 15 osoba. Smještaj je moguć u hotelu s tri, četiri ili pet zvjezdica te u privatnom smještaju s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć našim kombi vozilima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 27.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Shuttle d.o.o. - putnička agencija

Ruđera Boškovića 15-Kaleta 1
21000 Split

Telefon : +385 98234913
Telefon : +385981844738
Fax : +385 21458444
Mobitel : 098 1844738
e-mail : info@shuttle.hr

Web : www.shuttle.hr ; www.tastedalmatia.com
Web : www.tastedalmatia.com

Još ideja od članice