Loading...

Vinska karta zadarske regije

Objavljeno 27.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Doživite zadarsko zaleđe na poseban način. Kombinirajući ljepotu kulturno-povijesne baštine i tradiciju proizvodnje vina, probudit ćete sva svoja čula.

Jedno od najvažnijih liburnijskih i kasnije rimskih naselja na području sjeverne Dalmacije – velebna Asseria i danas se u fragmentima nalazi na prostoru benkovačkog zaleđa. Ono čuva ostatke rimskih arhitekturnih dostignuća, ali čuva i tradiciju vinogradarstva i proizvodnje vina koju ćete doživjeti obilazeći vinska imanja i degustirajući kapljice vrlo kvalitetnih sorata, u čak četiri priznate vinarije. Obiluje ovaj kraj i različim prirodnim ljepotama. Posjetite PP Vransko jezero, na čijem Vas ulazu osim rendžera, dočekuje i vesela ptičja simfonija. Priuštite si nezaboravan provod obilazeći kulturnu baštinu zadarskog kraja i degustirajući priznata vina, nastala u ekološkim uvjetima, uz puno pažnje i predanog rada.

Glavne aktivnosti / atrakcije : obilazak Asserije, na području današnjeg sela Podgrađe nedaleko od grada Benkovca; obilazak četiriju vinarija uz degustaciju; posjet Miškovića hanu u Vrani, obnovljenom svratištu i prenoćištu iz turskog doba; posjet PP Vransko jezero

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do četiri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: posjet Asseriji i jednoj od vinarija; 2. dan: posjet dvama vinarijama; 3. dan: posjet Miškovića hanu i četvrtoj vinariji; 4. dan: posjet PP Vransko jezero. Aranžman se može realizirati od travnja do listopada (ili tijekom cijele godine, uz manje izmjene) za grupe od dvije osobe do 20 osoba. Smještaj je moguć u objektima s tri ili četiri zvjezdice u apartmanima ili hotelu, dok je prijevoz osiguran za grupe svih veličina. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom i francuskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 27.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Terra Travel d.o.o.

Matije Gupca 2a
23000 Zadar

Telefon : +385 23 337294
Fax : +385 23 337295
e-mail : info@terratravel.hr

Web : www.terratravel.hr

Još ideja od članice