Loading...

Brodska avantura zadarskim arhipelagom

Objavljeno 27.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zadarski arhipelag jedno je od osobitih mjesta na Jadranu kojeg čine 300-tinjak otoka, većinom nenaseljenih. Ako ćete negdje pronaći mir i uvalu „za sebe“, to će biti upravo na ovom mjestu.

Plovidbu ćemo započeti u Zadru i krenuti prema Rivnju i Ugljanu. Obići ćemo i Škardu, Ist te Dugi otok posjećujući najviši svjetionik na Jadranu. Osim zapanjujućih prirodnih ljepota, jedna od osobitosti je i potopljeni brod koji se nalazi dovoljno blizu površine da ga znatiželjnici mogu pomnije istražiti bez posebne ronilačke opreme. Tirkizno more na plaži Sakarun navest će Vas da se svakako okupate. Vidjet ćete i posjetiti prave bisere Jadrana: prirodni fenomen - slano jezero, PP Telašćica i Kornate, zaustavljajući se na posebnim lokacijama po odabiru kapetana. Prepustite se mirisu mora i blagom povjetarcu dok uživate u jedinstvenim ljepotama zadarskog arhipelaga.

Glavne aktivnosti / atrakcije : plovidba zadarskim arhipelagom; oplovljavanje otoka Ugljan, Rivanj, Sestrunj, Ist, Molat, Dugi otok, Kornati; kupanje na plaži Sakarun; uvala Mir; mjesto Sali; uvale Lojena i Levrnaka

Aranžman je moguće realizirati u trajanju četiri dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Zadar - Ugljan - Rivanj - Škarda - Ist; 2. dan: Molat - Lagnići - Sakarun - Veli Rat - Božava; 3. dan: Rava - Telašćica, 4. dan: Nacionalni park Kornati. Aranžman se može realizirati od svibnja do listopada, ili tijekom cijele godine - na upit ovisno o vremenu, uz određene preinake, za grupe od dvije do osam osoba. Smještaj je moguć u objektima s tri zvjezdice u dvokrevetnim sobama ili apartmanima, u privatnom smještaju, na upit u višekrevetnim sobama ili apartmanima te u hotelu. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 27.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Terra Travel d.o.o.

Matije Gupca 2a
23000 Zadar

Telefon : +385 23 337294
Fax : +385 23 337295
e-mail : info@terratravel.hr

Web : www.terratravel.hr

Još ideja od članice