Loading...

Ribarenje i ribarske avanture

Objavljeno 27.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ako ste se ikada pitali zašto su ribari i njihove priče jedan od najučestalijih motiva u dalmatinskoj tradiciji, ovaj program će Vam zasigurno dati najbolji odgovor.

Osim što ćete imati priliku uživati u najatraktivnijim lokacijama zadarskoga arhipelaga, doživjeti veselje plovidbe morskom pučinom, moći ćete okusiti sreću i strpljenje ribara. Uvjerite se da ovaj posao zahtijeva puno truda i rada, dok vam ribari u Kalima prepričavaju doživljaje s protekle plovidbe. Da biste se zaista suživili s morem, okupajte se u uvali, koju samo za Vas odabere kapetan. Nakon okrjepe uz ribarsku užinu priuštite si malo odmora jer avantura se nastavlja prije sljedeće zore, kada krećete u potragu za velikim ribama. Jednom kada vidite jednu takvu, kako pliva oko vas, adrenalin i uzbuđenje završavaju priču o životu dalmatinskog ribara.

Glavne aktivnosti / atrakcije : uživljavanje u ulogu lokalnih ribara; promatranje rada; slušanje njihovih priča popraćenih komentarima galebova; okušavanje ribarske sreće uz adrenalin prilikom upoznavanja s velikom ribom

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: plovidba zadarskim arhipelagom i posjet Kalima; 2. dan: pohod na veliku ribu, ribarenje u zoru; 3. dan: izlet brzim brodom kroz zadarski arhipelag kako biste još jednom okusili ribarsku sreću. Tijekom svih dana moguće je organizirati tradicionalni riblji ručak. Aranžman se može realizirati od svibnja do listopada ili tijekom cijele godine na upit, ovisno o vremenu, uz određene preinake, za grupe od dvije osobe do osam osoba. Smještaj je moguć u objektima s tri ili četiri zvjezdice u apartmanu ili hotelu. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 27.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Terra Travel d.o.o.

Matije Gupca 2a
23000 Zadar

Telefon : +385 23 337294
Fax : +385 23 337295
e-mail : info@terratravel.hr

Web : www.terratravel.hr

Još ideja od članice