Loading...

Čarolija glazbe u Zadru

Objavljeno 27.01.2016
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Doživite spektakularne dane u Zadru! Osim uobičajenih ljetnih aktivnosti razmazite svoja čula u predivnom ambijentu crkve svetog Donata.

Svake godine ovdje se pod okriljem međunarodnog glazbenog festivala, jednog od najstarijih u Hrvatskoj, okupljaju vrhunski glazbeni umjetnici koji svojim glazbalima, note pretaču u zvonku radost. Publika na različitim sakralnim, kulturnim i povijesnim lokacijama u staroj gradskoj jezgri ima priliku uživati u klasičnim i modernim glazbenim djelima. I dok čuvate večeri za glazbene poslastice, dan možete iskoristiti za otkrivanje kulturne i povijesne baštine, koja datira još iz 9. st. pr. Kr. Posjetite Arheološki muzej i okrijte gdje se kriju dokazi o postojanju talijanske i grčke kulture, ostavljeni u Zadru kroz različite vremenske epohe.

Glavne aktivnosti / atrakcije : uživanje u glazbenim večerima u crkvi sv. Donata; posjet sakralnim i kulturnim objektima u Zadru; upoznavanje priča iz prošlosti sačuvanih u Arheološkom muzeju grada Zadra

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: dolazak i smještaj, posjet festivalu; 2. dan: posjet Arheološkom muzeju, slobodno poslijepodne, posjet festivalu; 3. dan: razgled grada, slobodno poslijepodne, posjet festivalu. Aranžman se može realizirati u periodu od 13. srpnja do 2. kolovoza (promjene moguće ovisno o trajanju festivala) za grupe od dvije osobe do 20 osoba. Smještaj je moguć u objektima s tri ili četiri zvjezdice u privatnim apartmanima ili u hotelu dok je prijevoz osiguran za grupe svih veličina. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom i španjolskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 27.01.2016

Vaši komentari

Kontakt

Terra Travel d.o.o.

Matije Gupca 2a
23000 Zadar

Telefon : +385 23 337294
Fax : +385 23 337295
e-mail : info@terratravel.hr

Web : www.terratravel.hr

Još ideja od članice