Loading...

Čari srednje Dalmacije

Objavljeno 20.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Kulturna mješavina srednje Europe i Mediterana daje Hrvatskoj poseban okus. Obalne planine spuštaju se prema bujnoj obalnoj vrpci istkanoj palmama i maslinicima. Tihe uvale, brojni otoci i kamena ribarska sela omogućuju da se osjećate kao da ste u netaknutoj Europi.

Split se nalazi gdje je 305. g. pr. n. e., rimski car Dioklecijan odlučio sagraditi svoju ladanjsku kuću. Stari grad sa svojim prekrasnim ambijentom mjesto je za šetnju, kupovinu ili jednostavno možete sjediti na Rivi s pićem i pogledom na Jadransko more i gledati kako život prolazi. „Oni koji traže raj na zemlji, moraju doći u Dubrovnik”, napisao je G. B. Shaw. U okviru svojih čvrstih zidova nalaze se srednjovjekovne kuće, drevne palače i povijesne crkve koje stoje uz moderne butike i pune zalogajnice. Netaknuta, Dalmacija je Mediteran kakav je nekad bio!

Glavne aktivnosti / atrakcije : šest noćenja u dobrim hotelima; vođene šetnje kroz Split, Šibenik, Trogir i Dubrovnik; obilazak NP Krka; obilazak Mostara i starog mostarskog mosta; krstarenje Elafitskim otocima

Aranžman je moguće realizirati u trajanju do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Dubrovnik – Split; 2. dan: Split – Trogir; 3. dan: NP Krka - Šibenik; 4. dan: Split – Mostar – Dubrovnik; 5. dan: Dubrovnik; 6. dan: Elafitski otoci; 7. dan: Dubrovnik – odlazak. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od pet do 50 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć kombijem, minibusom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, španjolskom, portugalskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Kompas Zagreb d.d.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 20.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Kompas Zagreb d.d.

Andrije Hebranga 34
10000 Zagreb

Telefon : +385 1 4882500
Fax : +385 1 4811414
e-mail : kompas@kompas.hr

Web : www.kompas.hr
Web : www.lastminute.com.hr
Web : www.firstminute.com.hr

Još ideja od članice