Loading...

Long stay - prezimite u Istri

Objavljeno 24.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Istra je zbog svoje blage klime, dobre povezanosti te kvalitetnog smještaja privlačna destinacija i u zimskom periodu. Pruža raznolike sadržaje za odmaranje tijela i duha u hotelima s bazenima, fitness dvoranama i wellness centrima.

Boravak tijekom zime bit će ispunjen šetnjama uz more, bavljenjem sportom, druženjem uz organizirane društvene igre te zabavom. Izleti u srednjovjekovne gradiće središnje Istre, posjete vinskim podrumima, degustacije vrhunskih vina, maslinovih ulja i jela s tartufima u autohtonim konobama uz pucketanje vatre na ognjištima oduševit će svakog gosta. Hoteli s vrhunskim sadržajima, interesantni gradovi s mnogim znamenitostima svih epoha, veliki izbor različitih sportskih i rekreativnih aktivnosti te sudjelovanje u kreativnim radionicama omogućit će da zima bude ugodna i topla.

Glavne aktivnosti / atrakcije : boravak u prirodi, šetnje, sportovi; druženje uz zabavne igre; izleti u male gradove središnje Istre, degustacije u vinskim podrumima ili maslinovog ulja; wellness, fitness, bazeni

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 28 do 140 dana. Okvirni program aktivnosti za 28-dnevni aranžman obuhvaća: puni pansion, neograničeno korištenje bazena, organizirani tjedni Nordic walking, pilates, glazbu za ples vikendom, po dvije kreativne radionice tjedno. Aranžman se može realizirati u periodu od studenog do travnja za grupe od jedne osobe do 100 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s četiri ili pet zvjezdica dok je prijevoz moguć vlastiti ili u našoj organizaciji autobusnom linijom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: I. Sarajlić, Lang International d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 24.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Lang International d.o.o.

Flanatička 11
52100 Pula

Telefon : +385 52 212926
Fax : +385 52 215060
e-mail : lang-international@pu.t-com.hr

Web : www.croatia-lang.com

Još ideja od članice