Loading...

Na tragovima filmova Karla Maya

Objavljeno 25.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Krenite i Vi stopama Indijanaca i doživite destinacije na kojima su ovi kultni filmovi snimani!

Dio dana provest ćemo na brodskoj vožnji u očaravajućem kanjonu rijeke Zrmanje, krške dame, koja nas vodi do mjesta Obrovac po mirnom dijelu rijeke i natrag. Odmah ćete otkriti zašto je upravo ovo mjesto odabrano za snimanje. Poslijepodne provedite u razgledu tematski posvećenom muzeju poznatog filma Karla Maya. Kod nas gosti nisu samo promatrači – oni su kod nas pravi sudionici u stvaranju jedinstvenog doživljaja filmova Karla Maya i integracije s lokalnim stanovništvom. Učinite svoje putovanje upravo onakvim kakvim ga želite – jedinstvenim, kvalitetnim i punim doživljaja. Ovo je program koji se pamti, a čiji se doživljaj prepričava, ili glumi, još dugo nakon povratka u domovinu!

Glavne aktivnosti / atrakcije : brodska vožnja od Novigrada po mirnom dijelu rijeke Zrmanje do Obrovca i natrag; na brodu ćete biti posluženi pićem i voćem dobrodošlice; razgled tematski posvećenog muzeja poznatog filma Karla Maya u Starigradu – Paklenici

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: doček grupe i predstavljanje programa; 2. dan: program u tematski posvećenom muzeju poznatog filma Karla Maya i na rijeci Zrmanji; 3. dan: Nacionalni park Krka; 4. dan: Zadar; 5. dan: povratak. Aranžman se može realizirati u periodu od početka travnja do kraja listopada za grupe od 15 do 45 osoba. Smještaj je moguć u sjevernoj Dalmaciji u objektima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji ili Vašim prijevoznim sredstvom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Olivari d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 25.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Olivari d.o.o.

Dubašljanska 111
51511 Malinska

Telefon : +3851 850000
Telefon : +385859900
Fax : +3855151859000
e-mail : info@olivari-travel.com

Web : www.olivari-travel.com

Još ideja od članice