Loading...

Berba maslina u romantičnoj Istri

Objavljeno 25.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Doživite tradicionalnu berbu maslina i saznajte zašto se maslinovo ulje iz Istre ubraja među najzdravije u svijetu!

Integracija vidnih, taktilnih, čulnih i okusnih osjetila sa sigurnošću će očarati Vaše klijente. Posjet tošu, doček uz tradicionalne zvuke harmonike i lokalno stanovništvo jednog mjestašca u Istri, neograničeni piknik, berba maslina rašljicama, ples i dobra atmosfera uz vođeni i prema gostima usmjereni animacijski program, ručak u konobi zasigurno će probuditi sva Vaša čula. Kod nas gosti nisu samo promatrači – oni sudjeluju u stvaranju jedinstvenog doživljaja kroz susret s kulturom i načinom života lokalnog stanovništva. Ispunite svoje slobodno vrijeme, potaknite osjetila na pojačan rad i ponesite sa sobom nova sjećanja koja će Vas draškati nepcem još dugo nakon povratka.

Glavne aktivnosti / atrakcije : posjet tošu, piće dobrodošlice, harmonika, neograničena degustacija tijekom piknika (maslinovo ulje, kruh, domaći keksi, suhe smokve, vino, voda, sokovi), animacijski program i ručak; izbor kralja i kraljice;

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: doček grupe i predstavljanje programa; 2. dan: Rovinj i Poreč; 3. dan: program berbe maslina; 4. dan: Grožnjan i Motovun, 5. dan: povratak kući. Aranžman se može realizirati u periodu od početka svibnja do kraja rujna za grupe od 30 do 300 osoba. Smještaj je moguć na poluotoku Istri u objektima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji ili Vašim prijevoznim sredstvom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Olivari d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 25.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Olivari d.o.o.

Dubašljanska 111
51511 Malinska

Telefon : +3851 850000
Telefon : +385859900
Fax : +3855151859000
e-mail : info@olivari-travel.com

Web : www.olivari-travel.com

Još ideja od članice