Loading...

Berba mandarina u hrvatskoj Kaliforniji

Objavljeno 25.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Dolina Neretve je čarobno mjesto koje kao da su vile nacrtale bojicama. Pravilne granice među nasadima općine Vas svojom mirnoćom i strogim linijama.

Tisuće nijansa zelene djeluju smirujuće na sve one koji stoje povrh doline i promatraju to, naizgled, beskrajno prostranstvo i savršenstvo. I tako sve dok ne počne sezona berbe. Tada polja ožive, grane se tresu i miču i pomalo se mijenjaju nijanse. Doživite tradicionalnu berbu mandarina u dolini citrusa. Prepustite se dočeku uz tradicionalne zvuke glazbe i piće dobrodošlice. Živite barem nakratko kao lokalno stanovništvo u dolini Neretve. Vozite se starim tradicionalnim brodovima (lađama i trupama) po delti Neretve. Upecajte nešto na fotosafariju, sudjelujte u berbi mandarina, plesu i dobroj atmosferi na ručku!

Glavne aktivnosti / atrakcije : piće dobrodošlice; vožnja deltom Neretve u tradicionalnim brodovima; fotosafari; berba mandarina na plantaži; poklon za svakog gosta (vrećica mandarina koje su sami ubrali); ručak

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: doček grupe i predstavljanje programa; 2. dan: Split i Trogir; 3. dan: berba mandarina; 4. dan: Dubrovnik, 5. dan: povratak kući. Aranžman se može realizirati u periodu od početka svibnja do kraja rujna za grupe od 30 do 300 osoba. Smještaj je moguć u srednjoj Dalmaciji u objektima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji ili Vašim prijevoznim sredstvom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Olivari d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 25.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Olivari d.o.o.

Dubašljanska 111
51511 Malinska

Telefon : +3851 850000
Telefon : +385859900
Fax : +3855151859000
e-mail : info@olivari-travel.com

Web : www.olivari-travel.com

Još ideja od članice