Loading...

Ribarska fešta na zlatnom otoku Krku

Objavljeno 25.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Postanite dio malog primorskog mjesta i doživite tradicionalnu ribarsku feštu na zlatnom otoku Krku!

Ima li išta ljepše od osjećaja da ste dio neke sredine, nekog društva koje postoji duže negoli traje prosječan ljudski vijek? Ima li išta ljepše od trenutka kada osjetite da ste ravnopravni sa starosjediocima, a vidite ih prvi put? Ponesite jedinstvene majice kakve nosi i stanovništvo primorskih krajeva od pamtivijeka. Utopite se među domaće ljude i glumite ribara. Istovremeno podraživanje vidnih, taktilnih, čulnih i okusnih osjetila sa sigurnošću će Vas očarati. Ples i dobra atmosfera uz vođeni i prema gostima usmjereni animacijski program, živa glazba te nastup vrhunskog folklora razbudit će i animirati i najuspavanije goste!

 

Glavne aktivnosti / atrakcije : mornarske majice; piće dobrodošlice; rezervirani stolovi za grupu; bonovi za večeru (mesni ili riblji meni); vrhunski folklorni program i glazba uživo; vođeni animacijski program

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: doček grupe i predstavljanje programa; 2. dan: tura po Krku s vinskom probom; 3. dan: ujutro panoramska vožnja brodom sa staklenim dnom, a popodne odlazak na ribarsku feštu, uz animaciju; 4. dan: Rijeka i Opatija; 5. dan: povratak kući. Aranžman se može realizirati u periodu od početka svibnja do kraja rujna za grupe od 30 do 300 osoba. Smještaj je moguć na otoku Krku u objektima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji ili Vašim prijevoznim sredstvom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Olivari d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 25.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Olivari d.o.o.

Dubašljanska 111
51511 Malinska

Telefon : +3851 850000
Telefon : +385859900
Fax : +3855151859000
e-mail : info@olivari-travel.com

Web : www.olivari-travel.com

Još ideja od članice