Loading...

Vikend odmor protiv stresa

Objavljeno 26.01.2017
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Često se osjećamo umorno i iscrpljeno zbog mnoštva poslovnih obaveza, brige o obitelji i djeci, nezdrave prehrane i puno stresa. Odmorite se, napunite baterije i vratite se na posao puni poleta nakon četverodnevnog antistresnog programa koji će Vam pomoći da iz organizma izbacite toksine i podignete razinu energije.

Personalizirani program sportskih aktivnosti uz osobnog trenera, posebno pripremljeni obroci te specijalizirane masaže i saune u ugodnoj spa zoni pomoći će bržem oporavku organizma. Kombinirajte vježbanje u vrhunski opremljenoj teretani s nizom sportskih aktivnosti na zraku (tenis, nordijsko hodanje, plivanje…). Provedite dan jašući šumom Žuticom, vozite bicikl uz Savu ili hodajte Moslavačkom gorom, a plivanjem ili aqua aerobicom opustite mišiće u bazenu. Povratak u stvarnost bit će Vam ugodan nakon vikenda s nama. 

Glavne aktivnosti / atrakcije : boravak u hotelu Sport (teretana na dva kata, unutarnji i vanjski bazen, luksuzna spa zona, teniski tereni, igralište za rukomet i odbojku, bicikli, konji i oprema za jahanje)

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od najmanje četiri dana. Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman: 1. dan: procjena stanja organizma, izrada personaliziranog programa fizičkih aktivnosti, plivanje u unutarnjem bazenu, detoksikacija u sauni; 2. dan: jutarnji program u teretani, partija tenisa s trenerom, masaža cijeloga tijela, jahanje šumom Žuticom, sauna ili bazen; 3. dan: jutarnji program u teretani, vožnja bicikla uz Savu, tenis ili nordijsko hodanje, sauna ili bazen; 4. dan: jutarnji program u teretani, vanjske sportskih aktivnosti po izboru, masaža, razgovor s trenerom i evaluacija rezultata. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od jedne osobe naviše. Treneri se služe njemačkim i engleskim jezikom. Svi navedeni podatci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Petek Tours d.o.o.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 26.01.2017

Vaši komentari

Kontakt

Petek tours putnička agencija d.o.o.

Vukovarska 1
10310 Ivanić-Grad

Telefon : +385 1 5510718
Mobitel : 099 2551548
e-mail : info@petek-tours.hr

Web : www.petek-tours.hr

Još ideja od članice