Loading...

Na zrakama sunca najsunčanijeg otoka

Objavljeno 04.06.2012
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Želite li izvorni hvarski suvenir, lijek i miris u jednom, onda je za Vas idealno rješenje mirisna vrećica lavandule croatice. Zbog idealnih klimatskih uvjeta, hvarska lavanda, proizvedena na potpuno ekološki način, daleko je najkvalitetnija u Europi.

Osim klimom, ovaj se najsunčaniji otok u Hrvatskoj još mnogočim ponosi. Obiđite Grapčevu špilju, nastambu prvih stanovnika Hvara i jedno od najznačajnijih prapovijesnih nalazišta na cijelom Mediteranu, tvrđavu Fortica iz 16. stoljeća s predivnim pogledom na grad i obližnje otoke te benediktinski samostan poznat u cijelom svijetu po čipki od agave. Kulturu doživite još i posjetom hvarskom kazalištu, jednom od prvih komunalnih kazališta u Europi utemeljenom 1612. godine te obilaskom renesansnog ljetnikovca Petra Hektorovića u Starom Gradu na Hvaru. Nakon svega, počastite se autohtonim delicijama, gregadom, kozjim sirom iz ulja, pečicom na tečicu ili paradižetom? Iznenadite se sami!

Glavne aktivnosti / atrakcije : obilazak Hvara i upoznavanje s karakterističnom čipkom od agave; kušanje hvarskih specijaliteta kao što su gregada ili paradižet; kupnja tipičnog hvarskog suvenira - lijek i miris u jednom, hvarska lavanda

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan Zagreb - Split - Hvar; 2. dan Hvar - Stari Grad - Uvala Mekićevica; 3. dan Hvar - Grapčeva Špilja - Split - Zagreb. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je moguć u apartmanima s tri zvjezdice u Hvaru, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili, u našoj organizaciji, autobusom. Stručno vođenje je moguće na hrvatskom, engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.


Preuzmi / pogledaj letak

Objavljeno 04.06.2012

Vaši komentari

Kontakt

Petros d.o.o.

Nova cesta 5
10000 Zagreb

Telefon : +385 1 3646600
Fax : +385 1 3646666
e-mail : petros@petros.hr

Web : www.petros.hr

Još ideja od članice