Loading...

Slikovitost Baranje na Vašem platnu

Objavljeno 23.06.2012
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zlatna polja, zelenilo prirode, moćne rijeke, idilični prizori seoskog života. Tako izgleda Baranja. Prava bi šteta bila da netko ne ovjekovječi taj sklad prirode i ljudi, sretan suživot koji traje već stoljećima. Zašto to ne biste učinili upravo Vi? Upijte ljepote Baranje koje su neiscrpno vrelo inspiracije. Slikajte u srcu vinograda, vinskih priča, baranjskih salaša i bogate gastro ponude.

Sami izaberite tehniku: akvarel, suhi pastel, ulje ili akril na platnu, kojom ćete dočarati sve ljepote pejzaža Baranje upravo onako kako ih sami doživite. Upoznajte se i s povijesnim, umjetničkim i prirodnim bogatstvima i naslijeđem Baranje te prenesite na platno emocije koje u Vama budi ovaj predivan krajolik. Pod stručnim vodstvom akademskog slikara naučite ili usavršite slikanje te pronađite svoj stil. Opustite se u ljepotama Baranje i slikanjem na vlastiti, originalan način podarite trenutak u vječnosti.

Glavne aktivnosti / atrakcije : škola slikanja u Baranji pod vodstvom akademskog slikara; obilazak Beljskih vinograda i posjet Podrumima Belje te degustacija vina; posjet Etno selu Karanac, Osijeku i Tvrđi te vožnja rodom u Parku prirode Kopački rit

Aranžman je moguće realizirati od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1. - 7. dan: aktivnosti na području Baranje. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe 15 do 20 osoba. Smještaj je moguć u hotelu s četiri zvjezdice ili u privatnom smještaju raznih kategorija dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji. Stručno vođenje moguće je na engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: Atlas d.d.

Objavljeno 23.06.2012

Vaši komentari

Kontakt

Atlas d.d.

Vukovarska 19
20000 Dubrovnik

Telefon : +385 1 2415601
Fax : +385 1 2415604
e-mail : info@atlas.hr

Web : www.atlas-croatia.com; www.atlas.hr

Još ideja od članice