Loading...

Niska bisera kontinentalne Hrvatske

Objavljeno 13.08.2012
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Govori li Vam što podatak da mala zemlja poput Hrvatske ima čak osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode? To su prirodna bogatstva i ljepote koncentrirani na malenom prostoru, poput najfinijeg parfema u malim bočicama. Njihova ljepota i raznolikost flore i faune oduševit će svakoga tko se ovdje nađe.

Upoznajte prave prirodne fenomene i naučite prirodne zakone i procese. Probudite u sebi pustolovni duh i istražite jezera, rijeke, planine i šume koji Vas okružuju. Doživite i kulturu ovoga kraja te na seoskim domaćinstvima uživajte u autohtonim delicijama okusa čiste prirode. Baš kao u zelenilo, udubite se u povijest, kulturu i tradiciju kraja te posjetite prave male oaze ekologije i bogatog naslijeđa. Prepustite se čaroliji bisera kontinentalne Hrvatske i sami stvorite svoju nisku koja će Vas svojim sjajem uvijek pratiti i podsjećati na nezaboravno iskustvo prirode.

Glavne aktivnosti / atrakcije : Upoznajte prave prirodne fenomene i naučite prirodne zakone i procese. Probudite u sebi pustolovni duh i istražite jezera, rijeke, planine i šume koji Vas okružuju. Doživite i kulturu ovoga kraja te na seoskim domaćinstvima uživajte u autohtonim delicijama okusa čiste prirode. Baš kao u zelenilo, udubite se u povijest, kulturu i tradiciju kraja te posjetite prave male oaze ekologije i bogatog naslijeđa. Prepustite se čaroliji bisera kontinentalne Hrvatske i sami stvorite svoju nisku koja će Vas svojim sjajem uvijek pratiti i podsjećati na nezaboravno iskustvo prirode.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do dvanaest dana. Okvirni program aktivnosti za dvanaestodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: NP Risnjak, 2. - 3. dan: NP Sjeverni Velebit, 4. dan: NP Paklenica, 5. dan: Gračac - NP Krka, 6. dan: Drniš i okolica, 7. - 8. dan: NP Plitvička jezera, 9. dan: PP Lonjsko polje, 10. dan: PP Kopački rit, 11. - 12. dan: Reg. park Mura-Drava: Valpovo - Donji Miholjac - Višnjica - Đurđevac - Koprivnica. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe 2 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji, autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: A.Virag, F.Trezner, JU NP Paklenica, JU NP Sjeverni Velebit

Objavljeno 13.08.2012

Vaši komentari

Kontakt

Marbis d.o.o.

Taraščice 15
48000 Koprivnica

Telefon : +385 48 240520
Fax : +385 48 626670
e-mail : marbis@marbis.hr

Web : www.marbis.hr

Još ideja od članice